torsdag 5 augusti 2010

2 dagar kvar :D

Tjenix3n bloggen!!

Nu är de bara två dagar kvar, fan vad jag längtar.
Var nere på stan efter matten och köpte ett par pilotglasögon:D hoppas dom sitter bra på lördag om de blir fint väder i så fall.

Sitter just nu och lyssnar på volbeat, en av mina favoritband.

nu blir de plugg :)

krameli kram

onsdag 4 augusti 2010

tjenixen:)

Hejsan bloggen :)
Jag är lite klantig som vanligt, de märktes iaf idag när jag skulle till mattelektionen. Jag hade kollat fel på tiden bara för att de finns tre kurser som har matte. Men min lektion skulle ha börjat kl 08.20 imorse men smarta jag hade kollat fel lektion så jag trodde att jag skulle börja kl halv två. Så jag kommer ditt och går in i salen, läraren är dä, men de är annat folk så då blir jag lite fundersam. Jag hade gått och suttit mig där jag har suttit dom andra två gångerna.
Sen så börjar han prata om helt anorlunda saker som vi inte slutat med igår. Då tog jag upp schemat och där står de att min kurs igentligen skulle ha börjat kl åtta. men kursen hade redan börjat och jag kunde ju inte bara gå ut. så då satt jag där och gömde mitt ansikte, men jag vart rätt så skraj när han började ropa upp namnen, trodde han skulle märka då men de gjorde han inte så. och jag ville inte stanna längre så då gick jag fort han sa att de var 5 min rast. Hemskt var de iaf.

Kom hem till älsklingen med huvudvärk så då tänkte jag att friskluft kanske skulle hjälpa så jag gick till ica och köpte mjölk och cola. den hade inte gått över så då skett jag i de och tänkte försöka plugga de två kapitel jag hade missat idag, men de gick inge bra alls de. Jag gick då och tog mig ett bad och läste en tidning som jag köpte igår. blev lite bättre faktiskt. Så nu sitter jag här. Ska snart försöka plugga lite igen.

krameli kram

tjenixen:)

tisdag 3 augusti 2010

Dagens.

Hejsan :)

Idag gick jag på sommarskola på morgonen, gick riktigt bra faktiskt :)
Och jag världens träningsvärk i kroppen, speciellt i armarna,nacken och axlarna. De är på grund av att älsklingen och jag var med hans mamma och styvpappa ut på golfbanan och sköt lite, och jag kan ju söga att de kändes i kroppen efter.

Älsklingen har fastnat rejält för de där han, han har redan köpt ett golfsätt hahha, han är så himla gullig, de ända han pratade om här hemma var om golf, så han är rätt så sålt. hihih. Men han är gullig min lilla sötnos.

Jag har även varit hundvakt medans mamma och hennes kille var på bilsemester till ö-vik och Norge De var rätt så kul faktiskt, de känns lite tomt kan jag säga nu när dom kom och hämtade henne.

Älsklingen och jag har varit tillsammans nu i 1 ½ år. Gud, vad jag älskar honom,vi för alltid.

Och även på lördag så ska vi på sonisphere festivalen, åh vad jag längtar, de ska bli så jävla kul...

nu ska jag plocka undan lite här innan min gubbe kommer hem från jobbet :)

krameli kram

.......... You and I ...........

Även om mitt hjärta slutar slå, lever själen vidare.
Min själ kommer att leva vidare för dig.
MIn styrka, min livsglädje, min kraft
är på grund av dig.
Du ger mig allt som finns inom mig, den jag är.
Bara för att jag är din, Jag älskar dig.

Du är den jag alltd vill vara med, den jag vill dela
mitt liv med. Den som stötar mig när jag går igenom
allt jobbigt, min vägg min energi, allt på grund av min
kärlek till dig.

Du är min glädje, mitt skratt, min lycka du är mitt allt.

semper tuus

måndag 2 augusti 2010

you and me honey

Hejsan bloggen!


Sitter här med goa Emmely som är här<3 sitter och snackar <3


Krameli kram