fredag 9 juli 2010

Power meet.

Idag är de power meet på schemat :d Jag ska gå med Em. de kommer att bli så skoj:)
Igår kväll så var jag hos Em, blev bjuden på god mat. De var jätteroligt.
Sen efter de så stack jag hem till min underbara älskling som jag inte har sett på en vecka eftersom att han har varit borta och fiskat. JAg har saknat honom så jäkla mycket. Han hade tagit med jättefina presenter till mig oxå, två handgjorda fjärilar och en photo bok så är gjord för hand.

Nu ska jag fixa mig lite och mysa med älsklingen min.

krameli kram

torsdag 8 juli 2010

God dagens

Hejsan:)

Idag vaknade jag vid halv ett, de var så himla skönt att sova ut.
Idag börjar även power meet, de som alla har väntat på.De ska bli roligt, får se om man tar en sväng idag :)
Imorgon kommer äntligen älsklingen hem, gud så jag har saknat honom.
Och vi firar snart 1 och ½ år tillsammans.

onsdag 7 juli 2010

Im Back!!!

Hejsan bloggen, jag har bestämt mig för att komma tillbaka till bloggandet.
Jag har lite att berätta sen sist :)

Jag har bland annat blivit faster till en liten sötnos som heter Linnea. JAg är så himla stolt över min bror Göran och hans flickvän. Man märker att dom är jätteduktika nyblivna föräldrar. Jag kan knappt fatta de, jag har blivit faster. Jag har längtat så himla länge efter de eftersom mina bröder är mycket mer äldre än mig.
När vi sedan kom hem till dom så hade mamma och jag gjort en blöjtårta, hihih. Då fannsjälvklart blöjor, haklappar, nappar, första dockan, skedar m.m

PÅ midsommar firade jag och min älskling tillsammans. Allt var jätte mysigt. vi hade lånat hans styvpappas båt. Vi hade med oss kycklingsallad, jordgubbar,ananas,vindruvor, m.m. vVi badade från båten, älsklingene hoppade rätt i utan att känna om de var varmt eller kallt. fy faan, sa jag medans jag sakta försökte ta mig i.
Sedan när han skulle försöka sätt igång båten så la den av, ville inte starta så vi vinkade in en båt som boxera oss till hamnen som tur var. Men på hamnen sen sa hade motorn vilat upp sig antar jag, och kände för att vara snäll igen. Snacka om att man blev överlycklig. Men vi hade en supermysig dag. Sen vart de hem till hans styvpappas hus och där tog vi de lugnt, vi grillade, drack gott.

Jag har massa annat oxå som jag gärna skulle vilja berätta, men jag kan säga att jag är rätt trött.De har varit en lång dag. Firade Emmas 17 årsdag på spicy hot. De var jättemysigt. Grattis åter igen :)

NU blir de att glo på tv och sedan läsa lite :)

krameli kram.