torsdag 27 januari 2011

Ad astra.

Min dag började inte så jättebra faktiskt, vaknade med väldens huvudväk och de kändes som om jag hade hög feber. Men jag klev upp jag för att sticka till skolan för att vara med på afron. De var riktigt roligt att testa på faktiskt, de är inte varje dag man dansar så ;) hehe.

Efter skolan så fortsatte jag till min svägerska och min lilla brorsdotter. Gulligaste ungen någonsin alltså. Hon är verkligen en liten ögonsten. Man kan sitta och titta på henne i flera timmar när hon kör med både skratt och underhållning.  Jag blev bjuden på kladdkaka som vi bakade, så himla god med glass till. MMMM. Vi pratade en massa om allt och inget. Jättemysigt var de.

Sen så åkte jag hem vid åtta tiden. Jag har fixat mammas naglar och hon har fixat mina. Och nu sitter vi båda här med ansiksmasker som känns som skinnen lossnar. Hahah.

Jag tror jag har väldens bästa mamma i välden <3 Underbar som hon är <3

Imorgon firar jag och D även 2 år, helt otroligt. Då ska vi gå ut och äta på gränden eller någon annanstans. De ska bli mysigt :)

Nu dax att ta bort ansiksmasken snart och lägga mig så jag är någolunda pigg till imorgon. Känner mig inte alls kry alltså. Jag som har klarat mig rätt så bra den här vintern.
En mycket gammal bild från några jular tillbaka.


Krameli kram

tisdag 25 januari 2011

Myskväll med mor!

Tjenixen bloggen, som jag inte har skrivit i på evigheter. I Now.
Idag har dagen bestått utav skolan, simning och mys med mor.
Simmade 1000m idag :) alltså 40 längder. Rätt så stolt över mig själv föratt jag tog i och låg och flöt bara.
När jag kom hem käkade jag sen så klippte jag mammas hår som by the way vart skit snyggt. Kanske borde ha gått frisör ist ;) hehe. Efter  de så färgade vi både hennes och mitt hår :) vart så fint så.Sen så fixade vi med ansiksmask och massa annat :)
En riktig´myskväll :D

Imorgon så blir de Spinnig på idrotten :)
Sen när jag och Angelica har slutat så ska hon och jag åka ner på stan och käka bakpotatis och sen så ska jag klippa mig :) Riktigt kul, längtar redan nu <3

På fredag så firar Jag och D två hela år. Helt otroligt egentligen hur fort tiden har gått.
Får se hur den kvällen kommer att bli då.


Nu så ska jag packa min väska och  krypa ner under täcket. Så trött som jag är just nu.

Krameli kram <3